Adományozás
Jótékonysági futás

Jótékonysági futás

Ne csak szurkolj, segíts!

Az Ökumenikus Segélyszervezet „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” nevű jótékony futóközösségének célja, hogy ráirányítsa a többi futó, illetve a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet célkitűzéseire, és ezáltal minél több embert változtasson szurkolóból aktív segítővé.

Várunk téged is a csapatba, ha…

…szívesen kötöd össze a futást jótékonysággal, és

…már tudod: a jó célokkal nem elég egyetérteni, nem elég szurkolni értük,

hanem aktívan tenni is kell azért, hogy megvalósuljanak!

Jelentkezz jótékonysági futócsapatunkba!

Következő versenyek, ahol jelen leszünk

Aktuális cél

Aktuális cél

Magyarországi futóversenyeink célja Kapaszkodó programunk támogatása. Kapaszkodó programunk keretében országszerte 13 helyszínen több mint 2000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (egyéni fejlesztő foglalkozások, lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton

2015-ben hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg az első Beregszászi Jótékonysági Félmaratont Kárpátalján. A közösségi kezdeményezés célja, hogy felhívja a magyar közvélemény figyelmét a háború nyomán tovább romló gazdasági helyzetű szomszédos országban nélkülöző családokra, a segítségnyújtás fontosságára. Az elmúlt években a verseny Kárpátalja legjelentősebb jótékonysági futóversenyévé vált.
Az idei verseny időpontja: 2020. október 3.
A versenyen való részvétel ingyenes!

További információk a versenyről

Hogyan tudok segíteni?

Futómez vásárlásával

Futómez vásárlásával

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával aktuális célkitűzésünket támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz!

Termékek vásárlásával

Termékek vásárlásával

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS” feliratú támogatói termékeinkből!

Érdekel a program, mit tegyek? Mi az első lépés?

Egyszerű. Regisztrálj e-mailben a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu e-mail címen! Mi pedig mindig megküldjük neked a legfrissebb információkat, pl. hogy mikor, melyik futóversenyen és milyen aktuális célért állunk rajthoz.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahonnan mindig első kézből tudsz majd értesülni a „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” programot érintő friss hírekről.

Pólórendelés: a futómezt megrendelheted előre e-mailen, vagy a kitelepüléseinken személyesen is megvásárolhatod. (Ha biztos akarsz lenni, abban, hogy legyen a méretedben, javasoljuk az előrendelést.)

Ha további kérdéseid lennének, a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu email címre írj nekünk!

Teszt ikonok

  • Teszt Teszt
  • Teszt Teszt
  • Teszt Teszt